Стартира първи „Фестивал на ул. Абаджийска“ в Пловдив (ПРОГРАМА)

От 19-и до 21-ви май в Капана ще бъде артистично, цветно и модно

Инициатива на търговските обекти развиващи своята дейност на най-новата пешеходна улица в Капана ще подари на пловдивчани и гости на града истинско преживяване през почивните дни. „Фестивал на ул. Абаджийска“ ще се проведе от 19-и до 21-ви май с богата програма от открити лекции, дегустации, работилници, представяния, игри и музикална програма, които ще бъдат само част от атрактивните събития, подготвени от собствениците на обекти в това творческо кътче на Капана в Пловдив.

Откриващото събитие на Фестивала е Стрийт парти в бар СандъкЪ, като за първото издание тази година, собственикът и инициатор – Гаро Узунян е приготвил специална селекция от бара, трима пловдивски ди-джеи и визуализации. Бар СандъкЪ е емблематично за Капана място, което отскоро приюти и най-новата общност на Пловдив – Уиски общност за ценители. Уиски бар „СандъкЪ“ и The Whisky Library си подадоха ръка за създаването на ПЪРВАТА УИСКИ ОБЩНОСТ в града и създадоха неформален клуб, който има за цел да съхрани, популяризира, развива и надгражда уиски културата в град Пловдив. Членовете на тази общност ще имат възможността първи да се докосват до лимитирани серии от кехлибарената напитка, отбрана информация и преференциални цени. В петък, посетителите ще могат се запознаят с идеята на Гаро Узунян за общността и да заявят своето членство напълно безплатно. Любителите на уискито ще получат специално изработен уиски паспорт и членска, поименна карта.

В рамките на фестивала ще се проведе и Моден Капан 2017 – ревю-спектакъл, който ще предложи на публиката красиво съчетание от арт решения, модерна визия и тоалетите на млади български дизайнери – съвременно виждане за традиционна българска носия, официални и много екстравагантни облекла. Ще бъде изграден подиум, съпътстван от атрактивно осветление и озвучаване, арт инсталация ще посреща гостите в Капана, а балерините от танцова формация „Ера Балет“ ще представят моделите на младите творци.

Дегустации на вино, танци, изкуството на настолните игри, ароматно, прясно изпечено кафе, красиво поднесен чай, улична изложба с филмови плакати и още много изкушения ще очароват посетителите на Фестивала и ще ги поканят да се връщат отново и отново на тази улица, която допълва прекрасно очарованието на Творческия квартал на Пловдив – Капана.

Програма на „Фестивал на ул. Абаджийска“

Ден 1 – ПЕТЪК 19.05.2017

*Посетителите ще имат възможността да опитат пакет от различни продукти на промоционални цени. Собствениците на обектите запазват правото си да изненадат своите клиенти с комплимент от заведението!

Ден 2 – СЪБОТА 20.05.2017

Ден 3 – НЕДЕЛЯ 21.05.2017

*Посетителите ще имат възможността да опитат пакет от различни продукти на промоционални цени. Собствениците на обектите запазват правото си да изненадат своите клиенти с комплимент от заведението!

Вашият коментар