Three Days Grace идват в Пловдив за Hills of rock 2017

Тhree Days Grace ще се качат на главната сцена на фестивала на 1-ви юли

Феновете на Three Days Grace най-после ще могат да видят групата и в България. Канадската рок банда ще закрие фестивала HILLS OF ROCK 2017, който ще се проведе за първа година това лято под тепетата. Групата ще свири на главната сцена в последния ден на фестивала, веднага след GUANO APES.

Three Days Grace е създадена през 1997 година в Онтарио от Adam Gontier, Neil Sanderson и Brad Walst. 6 години по-късно към тях се присъединява и Barry Stock. В този състав групата записва 4 албума, първите три от които стават платинени, а няколко сингъла от тях оглавяват Billboard класациите. 

През 2013 Adam Gontier се оттегля от групата и на негово място идва вокалистът на My Darkest Days, Matt Walst.

“Когато Мат се присъедини нямаше и миг, в който да съм се съмнявал, че ще продължим уверено напред” – казва Нийл. “Първото шоу на Мат беше пред 8000 души и той буквално ги прегази. Донесе ни нова енергия, която публиката усети. Нямаше връщане назад.”

В този състав групата записва последния си албум HUMAN , а първите два сингъла от него – “Painkiller” и “I Am Machine”, оглавяват последователно класациите.

От 18.04 цената за двата дни на фестивала става 90 лева!

Фондация "Пловдив – Европейска столица на културата 2019" отпусна най-много средства – 1 900 000 лв за “Plovdiv Music Festival” в рамките на 3 години, който обаче няма що с Апликационната книга, макар и да е одобрен по перо „Проекти по Апликационната книга“. Повече за финансирането на прокетите може да видите ТУК.

Повече за фестивала в Пловдив може да видите ТУК

Вашият коментар