Зумба манията превзема Пловдив отново през пролетта (ВИДЕО и СНИМКИ)

Пламенният бразилец Хелио Фариа ще гостува за втори път в България, за да разтърси с уникален Zumba®Masterclass и 2-часов Dancestepz workshop Пловдив

На 13-ти май няма да отанете безучастни към енергията и страстта на Хелио, която със сигурност ще ви завладее

За втора поредна година Зумбата ще стане част от града под тепетата с един от най-интересните инструктори в света. Хелио Фариа притежава онесъмненно гъня, който тече в кръвта на бразилците, умело съчетава стиловете Axe, Funk, Samba&Fit, Afro вече повече от 12 години. Освен Zumba®Masterclass,специално за всички, бразилецът ще проведе 2-часов Dancestepz уъркшоп, в който ще имате уникалната възможност да научите 4 стила хореографии като Samba, Afro, Dancehall и Bachata.

Хелио е любимец на хората от Бразилия, Швейцария, Италия, Германия, Полша,Словения и други. Завършва образованието си по Физическо възпитание в университета на Рио Де Жанейро, а зад гърба си има безброй телевизионни участия като едни, от които са в "Dancing with the stars"-Бразилия. Освен Zumba инструктор е и хореограф на звездите на Бразилия. Редовно пътува в различни страни, за да провежда, както  Zumba®Мастеркласове така и уъркшопи и шоу програми. От 2005 година той е и DJ на много партита и събития.

Той е по покана в града под тепетата от зумба инструкторката Пепи Костадинова.

Видео от Балканския зумба уиекенд с Адела Якоб перз 2016та година:

  • Дата: 13.05.2017 
  • Място – Спортна зала "Строител",Пловдив
  • За билети и още информация – съвсем скоро в mediacafe.bg

Много СНИМКИ и ВИДЕО от 3-часовото парти през 2016-та в зала Строител може да видите ТУК  

Медийни партньори Мediacafe.bg и Plovdivclubs.com

Вашият коментар