18 студенти намазаха с телефони след Speed Dating

18 от общо 21 студенти, които взеха участие в развлекателния проект са получили между 1 и 6 телефонни номера информира се mediacafe след интересното събитие известен по цял свят, като Speed Dating (т.е. Бързи срещи) миналата седмица. То бе организирано от студентския съвет към ПУ ‘’Паисий Хилендарски’’ Пловдив в клуб Мармалад. Събитието, което имаше за цел да събере на едно място необвързани представители на двата срещуположни пола, бе посрещнато с голям интерес и резултатът беше налице.
Преди да се потопят в първите часове на загадъчната вечер, ентусиастите тръпнеха в очакване на събитието. Старанието на любезните домакини на заведението , си пролича в романтично подготвената атмосфера, която още повече предразположи участниците  да бъдат възможно най-естествени, за да се се отдадат на своето преживяване.  Дали заради своя чар или предварителната си нагласа, студентите бързо намериха общ език и въпреки края на събитието, споделиха една маса продължавайки започнатото.
speeddaiting_plovdiv
 
За да разнообразим нашето ежедневие, никога не би било излишно да добавим повече настроение впускайки се в нещо неизвестно. За тези от вас, които пропуснаха или за тези, които се колебаеха да участват в този формат, сърдечно Ви съветваме да направите следващото събитие на Speed Dating, една незабравима част и от вашите весели спомени.
Снимки: PlovdivCLUBS.com
 

МИКЦ – Пловдив Област
ул. ''Волга'' 24
телефон: 032 62 22 78

За автора

Вашият коментар