31-то издание на „Ваканция и СПА експо 2014“ стартира днес

Днес в 10:30 часа беше даден стартът на 31-то издание на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА експо 2014“, което ще се проведе от 13 до 15 февруари в „Интер експо център“, гр. София.

В трите дни на форума се организират поредица от пресконференции, презентации на фирми, дискусии, кръгли маси. Също ще се дискутират стратегическия потенциал на България в областта на балнео- и СПА-туризма.

В тазгодишното издание на „Ваканция и СПА експо 2014“ ще вземат участие 250 компании от 22 страни. Изложбените щандове са разположени в 3 зали на площ от 6000 кв.м. Тази година ще вземат участие нови 40 участници от България и чужбина, се съобщава на официалния сайт на форума.

Пловдивският щанд традиционно предизвиква засилен интерес от посетители и журналисти на събитието. „Усещане за изкуство и история“ щандът пресъздава атмосферата и преплитането на историята и изкуството в града – като е заложено на разпознаваемите и емблематични Главна улица, Старинен Пловдив и Античен театър. Щандът усилено рекламира и кандидатурата на града за Европейска столица на културата през 2019-а година.

Снимки: Петър Лазаров

За автора

Вашият коментар