Абсолвенти-фотографи с богата изложба в ГХГ Пловдив

С впечатляващи проекти абсолвентите от специалност „Графичен дизайн и фотография“ във Факултет „Изобразителни изкуства“ в АМТИИ се дипломираха в Градската галерия

Смели идеи, убедителна творческа реализация и успешни презентации отличиха дипломните проекти на 18 бакалаври от курса на доц. д-р Никола Лаутлиева и асистент д-р Александър Гьошев от специалността „Графичен дизайн и фотография“ в АМТИИ. Те са представени на двата етажа в Градската художествена галерия на ул.“Княз Александър I“№15 и могат да се разгледат от всеки посетител до 12 юли.

Повечето работи получиха отлична оценка от изпитната комисия, а ръководителят на Катедра „Приложни изкуства“ в АМТИИ доц. Лаутлиев поздрави дипломантите за техните талант и постоянство през годините на обучение. Той специално благодари на  преподавателите им, че за четири години са успели да изградят истински професионалисти. Абсолвентите са напълно готови да бъдат наети да изпълняват творчески задачи в корпоративния дизайн, в областта на плаката и книгата, както и в сферата на фотографията, убеден е доц. Лаутлиев.

 

За автора

Вашият коментар