Лаборатория за култура (Culture Lab) отваря врати в София

„Лаборатория за култура“-  Бившата Фабрика за градско изкуство с ново име и визия

Както много от вас вече знаят, в района до Сточна гара на територията на Стокова борса Зимница, съществува едно място, приютило огромна част от културните събития в столицата през изминалата една година. Доскоро мястото беше известно под името „Фабрика за градско изкуство“. Сега артистите вътре поднасят на публиката едно ново име и визия – Culture Lab. или Лаборатория за култура

Както те самите го определят, Culture Lab. е пресечната точка на култура и съвременно изкуство в София, една общност от креативни професионалисти, развиващи дейности в сферата на културно-творческата индустрия. 

За да се уверите сами, екипите от Лаборатория за култура ви канят на своя първи Ден на отворените врати, който освен всичко е и концептуален, а именно- една приказка на едно особено място. Темата е „Алиса в страната на чудесата“.

На 25.04. от 17 часа, имате възможността да станете част от тази атмосфера, да се срещнете с причудливите изобретения на Лабораторията и да се позабавлявате качествено с артистите вътре!

За повече информация, следете страницата на събитието.  

За автора

Вашият коментар