Мила Кунис приема Петдесет нюанса сиво

След публикуването си през 2011-та година “Петдесет нюанса сиво” се превърна в един от най-успешните и широко дискутирани романи на всички времена. От Холивуд реагираха бързо и преди близо една година беше оповестено, че правата на романа са били закупени от студиото Focus Features, което ще финансира и разпространява бъдещия филм по света в партньорство с гиганта Юнивърсъл Пикчърс.

Продуцентите увериха, че филмовата екранизация със сигурност ще съдържа еротичните моменти, които превърнаха романа в успех, а интерес към главната мъжка роля изявиха едни от най-популярните актьори в момента, сред които се открояваше името на Райън Гослинг. Все още няма потвърдени актьорски имена, но преди броени часове се появи според която продуцентите смятат да привлекат за главната женска роля актрисата от “Черен лебед” и “Приятелю, Тед”, Мила Кунис.

Кунис потвърди, че проявява интерес към   възможността да участва в “Петдесет нюанса сиво” и според източници от Юнивърсъл Пикчърс в момента вече се водят преговори между нея и продуцентския екип. Ако актрисата подпише договора за участие тя ще се превъплъти в ролята на младата Анастасия “Ана” Стийл, чиито живот се променя напълно след като започва да се среща с харизматичния милиардер Крисчън Грей.

Подготвяната първа филмова адаптация все още няма режисьор и за момента Мила Кунис е единственото актьорско име, което се свързва с проекта. Кели Марсел ще приключи с работата си по сценария до края на лятото и в най-добрия случай снимките ще стартират още през есента на тази година.

В следващите няколко месеца ще бъде оповестена по-подробна информация за актьорския състав на предстоящия “Петдесет нюанса сиво”.

mila kunis

 

За автора

Вашият коментар