Мис България 2012 гостува на конкурс-изложба на детски рисунки в Пловдив

Конкурс-изложба на детски рисунки на тема „Моят зелен свят, моята градина” ще се проведе на 30.09.2012 год. (неделя) на пл. „Стефан Стамболов” в Пловдив. Експозицията ще бъде открита в 10:00 часа като пловдивчани и гостите на града ще могат да я посетят и разгледат до 18:00 часа. Участие в надпреварата ще вземат ученици от 5-7 клас на пловдивските учебни заведения.
Експертно жури в състав Атанас Хранов-художник, Маргарита Джарова-художник, Станимир Видев-художник, представители на Превантивно-информационен център-Пловдив и Петрана Калинин-маркетинг-мениджър, ще определят най-добрите творби на участниците. Победителите в съревнованието ще бъдат излъчени и наградени в 12:30 часа.
Инициативата, която се провежда под надслов „Избери изкуството и природата, а не наркотиците!”, е част от годишната кампания на Превантивно-информационен център Пловдив. Мероприятието е съвместна инициатива на дирекция „Спорт и младежки дейности”, Общински съвет по наркотични вещества към Община Пловдив и фирма „Revive Snails Extract”.
 

За автора

Вашият коментар