Младата дизайнерка Николета Джарова с първа самостоятелна изложба (снимки)

Първа самостоятелна изложба на свои модели показа абитуриентката от Руската гимназия в Пловдив Николета Джарова. В съботния следобед в Читалище "Антим I"  пред около 50 свои връстници, приятели, роднини и модни критици 18-годишното талантливо момиче ни въведе в първите си стъпки, които някой ден ще я отведат към модния подиум. Леко притеснена, но и много амбицирана, тя показа своя вълшебен свят, в който се преплитат любовта и красотата на дрехите. Цветовете на нейните модели са топли и меки с много голямо разнообразие. (Уверете се сами, като видите снимките тук)

Г-ца Николета Джарова развълнувано благодари на своята учителка Даниела Георгиева, от която получи и първата си грамота. От своя страна модният дизайнер разкри, че всичко, до което се докосне г-ца Джарова, се превръща от суров материал, в такъв, който може да бъде показан на света. "При нея всичко оживява. Работи с толкова любов, че няма как това, което иска, да не се получи", разказа нейната учителка.

 

nikoleta_djarova_izlojba.jpg

Преди да обърне на всеки свой гост специално внимание и да разкаже лично за своите творби, тийнеджърката сподели, че мястото, в което работи и учи, е много специално за нея. Даже когато е тъжна и объркана, в творбите тя намира утешение и разбиране. Затова тази изложба е толкова специална за самата нея.

Пред талантливата абитуриентка предстои кандидатстване, като всичко това, което може да видите, ще бъде нейното голямо портфолио пред бъдещия й европейски ВУЗ. Медиакафе и честити първото рождение в света на модата и й пожелава скоро да облече със своето нестандартно виждане най-известните модели в света.

 

nikoleta_djarova_purva_izlojba.jpg

Снимките от изложбата може да видите тук!

 

 

Вашият коментар