Пролетна акция с усмивки – една приятна изненада днес

На 20 март, в деня, в който настъпва пролетта, един столичен булевард се събуди различен. Събуди се цветен и някак… по-добър.

Централна част от бул.“Васил Левски” осъмна с голям простор с красиви, цветни, бебешки дрешки, между които на малки табелки пишеше “Вземи ме с усмивка”! А тези, които се приближиха и посегнаха към някоя от дрешките, откриха послание на етикетите “Ако можеш да купиш дрешки за твоето дете, подари тази някой, който не може..”

Много смислената и свежа идея е на Десислава Янкова и Димитър Тонов – собствениците на Angel Baby – българска марка за бебешки и детски дрехи, аксесоари и спално бельо от най-висококачествени материи.

Хората, които с лекота правят клиентите си приятели, решиха да усмихнат деня на всеки, който минава по булеварда и да го накарат да посегне, да открие нещо хубаво и да зарадва някой друг.

Най-лесният път към това да се почувстваш щастлив, е като направиш неочакван жест към друг. И всичко това, съвсем случайно или не, защото е по-приятно да вярваш на не-случайностите, става на 20 март – ден обявен от ООН за международен ден на щастието.

 

За автора

Вашият коментар