Рок феста на Каварна стартира на 23 Юли

От 23-ти до 25-ти юли КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 посреща повече от десет банди край морето! Най-големият Рок фестивал в България вече е с ново име – КАВАРНА РОК ФЕСТ ! Тази година фестивалът ще се проведе от 23-ти до 25-ти юли в Каварна, за пета поредна година и ще посрещне на сцената си много повече рок и метъл банди!
На 23-ти юли, подобаващо начало на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 ще дадат метъл кралиците Tarja Turunen и Doro Pesch, подкрепени от Epica, Leaves’ Eyes и Atrocity. Във вечерта на дамските Рок вокали феновете ще се насладят не само на страхотни гласове, но и на едни от най-красивите Рок дами от световната сцена.
На 24-ти юли Каварна ще се разтресе от Kreator, Sodom и веселяците – Korpiklaani. Финалният ден на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 – 25-ти юли ще връхлети феновете в Каварна с четири банди-мечта – Accept, Annihilator, Primal Fear и Voivod. Повечето групи пристигат за първи път в България, а всички те, с изключение на Accept, ще стъпят за първи път в Каварна в рамките на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010. Очакват се още банди да потвърдят учaстието си съвсем скоро. Билетите за КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 се пускат в продажба от днес /30.03.2010г/ и ще се продават ексклузивно в мрежата на Ticketstream.bg и в магазините на Office1Superstore, M-Tel, Orange Center, Fonex, Tехномаркет и Мултирама. Цената на тридневен билет за фестивала ще бъде 90 лв, а на еднодневен билет – 40 лв.
КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 се организира от Община Каварна и Loud Concerts. Новото е фестивално Рок радио – първото по рода си в България! Наред с новото си име КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 може да се похвали и с нов облик на истинки рок фестивал – с много повече групи в програмата си, с много повече забавления, неповторими емоции и морско настроение!
 
Много награди – покани, тениски, meet&great с бандите и всякакви други възможности, очакват феновете и гостите на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010. По традиция и този път един от посетителите на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 ще си тръгне от морето с чисто нов мотор Harley Davidson. Единственото условие за участие в томболата за мотора е – да притежаваш тридневен билет за КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010.
 
mediacafe.bg

 

За автора

Вашият коментар