So may stories to tell с изложба в Apartament 101

So Many Stories To Tell открива щанд за илюстрация в Пловдивското кафе на няколко крачки от Централна поща – „Apartment 101“. Тази Неделя – 17 май от 16:00 часа двете художнички ще изложат творчеството си и ще се опитат да попият много истории, които да бъдат вдъхновение за следващите им творби.

Създателките на ателие за илюстрация и графика So Many Stories To Tell са талантливите илюстраторки Венера Смиленова и Запрянка Василева. Ето я и тяхната история:

Запознахме се, когато бяхме I курс в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство. И двете завършихме специалност Графика през 2014-та година и след завършването си намерихме перфектното място за ателие – локирано в центъра на Пловдив в близост до лятното кино Орфей с малко симпатично дворче и много пространство за творене. Обичаме да прекарваме времето си в създаване на графика и илюстрация.“

So Many Stories To Tell често обявява игриви конкурси на своята фейсбук страница, в която чрез събиране на лайкове, можете да си спечелите някоя от техните вълшебни илюстрации. Посетете страницата или сайта им, за да се докоснете до нещо приказно или да споделите ваша история, която да бъде илюстрирана.

Вашият коментар