Театър „Hand“ играе на открито

Театър "Hand" ще представи в Нощта на музеите някои от своите пеещи кукли. Играта на актьорите  от трупата на Кени ще се включи за Нощта на музеите и галериите с открито куклено шоу. В първата Нощ представлението ще бъде на открито -пред бившето бинго Балкан на 24.09 /петък/ с начален час 21.00. Към частния театър на клоуна Иво Игнатов – Кени ще се присъедини и  пловдивската група "Джамби".

На 25.09 /събота/ от 20.30 часа, в залата на театър "Hand" (училище "Дружба"), Кени ще изиграе завършен 15 минутен откъс от "ЕГО" – авторският му спектакъл, на който преди повече от десет години е кръстен театъра. "ЕГО" ще бъде представено на пловдивската публика преди коледните празници. Това е представление изградено от 10 етюда с голи ръце, светлосенки и ултравиолет – за възрастни и младежи.

 
 
Междувременно, агенция "Скала" провежда социологическо проучване сред посетителите на Нощта на музеите и галериите Пловдив 2010. Ако сте комуникативна, динамична и отговорна личност и желаета да съдействате на интервюорите от агенция Скала в провеждането на анкетите, свържете се с базовия организатор на събитието Open Arts Foundation, до 12 часа на 23.09, четвъртък. Ще бъдат наети 15 млади момчета и момичета за провеждане на анкетите.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Контакти: info@openarts.info 0884708570, ул. Отец Паисий 36

 

За автора

Вашият коментар