Великденски Handmade базар пред Artnewscafe

Свежичко събитие по случай Великденските празници тази година организират Paindora, Artnewscafe и Zinaarts. „Великденски Handmade базар” е наименувано съботното събитие, което ще се проведе на слънчевата дата 12 април от 12:00 до 19:00 часа.

Мястото е ул.”Отец Паисий” 38 на площадчето точно пред Artnewscafe.

Организаторите споделят:

„Елате точно пред artnewscafe да се радваме заедно на Слънцето! Очакват ви страхотни ръчно изработени изненади, правени с много положителна енергия от талантливи автори! Зарадвайте вас или вашите любими хора без повод и причина!”  

Великденският handmade е планиран като едно весело съботно събитие за обединяване на готини хора с еднакви интереси, хубава музика и позитивно настроение.

Организаторите Paindora са младото семейство Мария и Милен, живеещи от няколко години в Лондон. Изработката на алтернативни и уникални бижута било тяхно хоби, докато един ден не се превърнало в реалната им професия.

Те смятат за своите произведения, че продажбата им не бива да е случайна. Всяко тяхно творение, принадлежи на даден човек. Бижутата им са свежи и модернистични, повлияни от пънк-рок теченията, татуировките и пиърсингите. Може би ще ни изненадат и с бижута с лондонски привкус, като града, който превзе модните течения напоследък. Paindora споделят: “Ние обичаме този начин на живот от деца”

.

С графично съдействие в Събитието ще участва и Лазарина Неделчева – „Zinaarts”. Тя е завършила графичен дизайн и за нея изкуството е начин да изобразиш чувство, мисли, мнение или просто гледна точка, независимо дали е нейна или нечия друга.

Зина има свой неподправен стил, до който успяхме да се докоснем на тазгодишните Есенни Изложби, които се проведоха в Балабановата къща. Тя участва с няколко свои рисунки, с които спечели много почитатели. Отделно в студиото си “Zinaarts”  тя се занимава с малки неща, които радват душичката и са в стил, който се доближава както до малки, така и до големи съзнания.

Зина обича това, което прави, обожава възможността да може да сътвори всичко, което й хрумне и да се опита да го покаже на останалата част от света.

Събитието ще е прекрасно за съботния слънчев ден!

Препоръчано от мен и Mediacafe.bg

Enjoy!

За автора

Вашият коментар