За трета поредна година ще има WakeЪП! фестивал

"Спазихме обещанието дадено пред Вас от 2011 година – WakeЪп! фестивалът да бъде традиция всяка година. Мислим да спазим и обещанието между членовете на организацията, а именно WakeЪп! всяка година да става три пъти по-мащабен от към хора, артисти, сцени и прочие", споделиха на официалната си страница организаторите на едно от най-интересните събития от 2 две години.
Фестивалът "Празникът на Слънцето", тази година, ще продължи от 21-ви до 23-ти юни. Мястото е добре познатата борова горичка по пътя за манастира Св.Св. ''Козма и Дамян'' над град Куклен на 15 километра от Пловдив. Чувстовото е невероятно, защото е сред природата на Родопа планина, а денят не е избран случайно. Началото на лятото, лятното слънцестоене, пълнолуние и Еньовден – култов български празник от древността до наши дни.

Сцените, които ще бъдат изградени ще носят специални имена "Слънце", "Луна" и "Долната земя". Намирането на подходящите артисти и подредбата им в програмата е направена с помощта на FUNKADELIA.

Мястото е добре познатата борова горичка по пътя за манастира Св.Св. ''Козма и Дамян'' над град Куклен на 15 километра от Пловдив. Елате сред природата на Родопа планина, за да изживеете с още поне 500 човека началото на лятото, лятното слънцестоене, пълнолуние и Еньовден – култов български празник от древността до наши дни.
 
Тридневното горско приключение ще бъде изпълнено с пъстра музикална програма, множество работилници, семинари, исторически лекции, спортни игри и много други занимания, които ни обогатяват и доближават до алтернативния и целесъобразен начин на живот. Ще се спази традицията и ще младите хора ще изплетят венци от билки и цветя които ще раздадем за здраве на Еньовден в Пловдив.
За фестивала от 2012 година интервю с организаторите да видите тук!
СНИМКИ ТУК!
 
Очаквайте от mediacafe.bg пълна информация за изпълнителите, сцените, продажбата на билети до началото на фестивала!
Повече информация за музикалните събития на Пловдив може да следите на сайта за нощен живот на Пловдив www.plovdivclubs.com
 

За автора

Вашият коментар