Влогъри и 100+ ученици събраха 600 лв за деца със Синдрома на Даун (СНИМКИ и ВИДЕО)

Съботните следобеди отдавна са резервирани за релаксиране или както му казваме под тепетата-бичене на айляк. И това се случваше вчера във Fabric. Цветослав Цонев, Кристиан Танев, Антон Янакиев и Павел Колев релаксираха заедно с останалите 100+ приятели. Вероятно изброените имена са ви леко познати, но не знаете точно, откъде ги знаете. Това са български влогъри*.

Въпреки че е съсвсем нова сфера, влогърството „роди“ няколко звезди и то точно гореспоменатите. Наскоро в „Капана“ се показваше, че хората могат да вършат добро. Вчера Цветослав, Павел, Антон и Кристиан отново го доказаха.

В една обикновена събота влогърите се събраха, за да се срещнат с феновете си, но и да помогнат на деца болни от Синдрома на Даун. В началото на срещата почитателите на момчетата имаха възможността да се снимат със своите любимци преди да им задават въпроси, свързани с влогърството, личният им живот и бъдещи проекти. Някои показваха свои малки проекти, които получиха одобрението на влогърите. Накрая бе заснето кратко клипче, което ще бъде част от следващото видео на Кристиан Танев.

„Правя всичко заради феновете си. Това е главната причина, заради която съм тук. Другата причина е каузата. Надявам се да помогнем възможно най-много“, сподели единият от влогърите.

Така и направиха. Над 600 лева бяха събрани само за два часа и след приключване на срещата момчетата останаха още със своите фенове да побичат заедно в градината на Фабрик под напичащото априлско слънце.

Главни инициатори на фен срещата са младежите от „Интеракт клуб Пловдив“, които ще дарят събраните пари на Сдружение „Родители на деца със синдрома на Даун“.

*Влогър – човек, който има видеоблог или документира част от живота си във видеоклипове, които качва в публичното пространство. Сравнително нова тенденция, която представя следващата стъпка от блогърството. Течението става все по-пуполярно в България.

 

За автора

Вашият коментар