Канадец учи младите в Пловдив на успех

Канадецът Венсен Ли ще представи 17-те глобални цели на ООН пред студентите в Пловдив

„Асансьор към успеха няма, налага се да използваме стълбите“ 

Младежката организация AIESEC организира на 30 ти май /понеделник/ среща-лекция "Успехът е избор" в клуб Библиотеката с начален час 16:00. Студентите ще представят пред пред младите в града под тепетата възможсността да се докоснат до тайните на това как да презентират добре и да бъдат по-уверени. Според тях това е първата крачка към успеха на всеки млад човек, който иска да се развива.

Eнтусиастите от организацията ще ни запознаят и с възможностите за доброволчески и професионални стажове за лятото, където доброволците могат да развиват презентационните си умения в мултикултурна среда, докато работят по проекти и получават международен опит.

На събитието ще  присъства и специален гост от Канада – Венсен Ли, който е на социален стаж в Пловдив чрез AIESEC и работи в училищата по проект свързан с 17-те глобални цели за устойчиво развитие на ОНН. Присъстващите на събитието ще имат шанс да се запознаят с него и да разберат малко повече за това какъв е смисълът да бъдеш доброволец и да отидеш на обмен в друга държава, какво е чувството да се докоснеш до чуждите виждания, култура и опит. 

Програмата на срещата: 

  • Обучение на тема: Презентационни умения – как да говорим пред хора, как добре да презентираме себе си и да бъдем по-уверени;
  • Обучение на тема: Как да бъдем успешни на интервю;
  • Запознай се със силата на доброволчеството – развий себе си, докато развиваш другите;

Направи първата крачка и посети събитието „Успехът е избор“ организирано от AIESEC 

За автора

Вашият коментар