Експерти обсъждат предизвикателствата пред новата учебна година

Кръгла маса на тема „Какво очакваме от новата учебна година“ ще се проведе в Областна администрация – Пловдив

Областна администрация Пловдив и Център за опит и идеи „Салве“ организират Кръгла маса на тема: „Какво очакваме от новата учебна година“, която ще се проведе на 27 юни 2017 г., от 10.00 до 13.00 ч., в зала 300, 3 ет., на Областна администрация – Пловдив.

В Кръглата маса са потвърдили участие до този момент директори от Пловдив и областта, Ели Тричкова от Министерството на образованието и науката – началник на отдел „Организационни дейности“, Дирекция „Организация и контрол“, инж. Иванка Киркова, началник на РУО – Пловдив, Пламен Панчев – Председател на „Клъстер Тракия икономическа зона“, Петранка Калоферова – областен координатор и председател на СБУ – Пловдив.

Ше бъдат дискутирани темите:

  1. „Училището – място за щастие“ – Лиляна Русковска, Център за опит и идеи „Салве“.
  2. „Какво очакваме от новата учебна година – предизвикателствата пред образованието“ – директори на училища от област Пловдив.
  3. „Бизнес и образование“ – Пламен Панчев, Председател на „Клъстер Тракия икономическа зона“.
  4. „И училището прави добри новини“ – Деляна Лукова, издател на образователен портал „Уча в Пловдив“ и кореспондент на вестник „Аз Буки“.

По време на Кръглата маса ще се проведе и анонимна анкета на тема „Какви са вашите очаквания и желания  за новата учебна година?“. В края на събитието екип от Областна администрация – Пловдив и Център за опит и идеи „Салве“ ще обобщи изказванията и резултатите от анкетите, както и ще формира работна група за подготовка на документ от Кръглата маса и изпращането му в МОН.

Модератор на Кръглата маса – Анета Русковска, „Салве“.

За автора

Вашият коментар