Истината или лъжата

Да си поговорим директно и откровено за интригите в секса. Любовта без секс не е любов, заявявам аз.

Сексът без интрига е безинтересен, а самата интрига без намесена лъжа не може да се нарече интрига. Сами можем да направим кратка преценка, че тези три фактора са тясно свързани един с друг. Самото ежедневие до една степен се гради именно на тези прости фактори.

Нека засегна религията. До една степен е чисто проповядване на вяра и култ към божието величие, а до друга такава е преработена в една великолепна – промиваща вярващите мозъци лъжа.  Дори в самата библейска история са засегнати грешките на хората породени от вид интрига. След като свързахме двете константи остава само секса. А той лежи в самата основа на цялата човешка история. Това неистово силно желание за страст и физическо удовлетворение преспокойно можем да наречен НАЧАЛОТО.

След интригата, която господин Адам осъществява с една хапка започва и началото на лъжата. Не знам кое е първото интригата или лъжата. Ако направя проста съпоставка стигам до дилемата за кокошката и яйцето кое е първото. Две зависими едно от друго неща с неизвестен произход. Тука вече само уважавания от нас Господ знае плетката .

Цялата история на човешкото съществуване се гради на импулсивните нужди, от които зависим всички и животни, и хора и растения. Разликата е там, че интригата е вродена само при нас човеците. Едва ли животните лъжат и крият връзките си с други четириноги и подобни. Те просто подържат собствен Lifestyle, от който зависи живота им. А растенията горките са обречени на най-скучното сексуално удоволствие. Развъждат се по вятъра …

Сега за секунда си представи как стоиш на ръба на скала и поднасяш семената на живота си по вятъра на своята половинка. Или може би ги пращаш по вода в бутилка. Скучно е нали ? Затова имайте уважение към растенията, те страдат ! Но имайте на предвид, че ние страдаме много повече от думи и действия спрямо нас. Започваме с влюбването, това прекрасно състояние, при което усещаме пърхането на насекоми в стомаха си, просто страхотно.

Имайки на предвид феминизма на някои насекоми, които убиват мъжките индивиди след секс може би и те страдат достатъчно много ! Но това го има в редки случаи и при хората.  След това идва близостта и привързването всичко е прекрасно, но едва ли подозираш какво стои зад всичко това. Във всеки един от нас се таи онази проклета ябълка на раздора.

Защо, Адаме, защо? Времето минава направили сте всички стъпки, с които да се удовлетворите както душевно така и физически. И в един момент започват леките експерименти, които водят до великото съгрешаване с един или повече човешки индивиди. В живота няма скрито- покрито, така че винаги истината излиза на яве.

morales_love

След раздялата половинката ти заявява, че ти е изневерила може да е свършило всичко, но тези думи те пращат отново и отново назад в миналото и започва да боли. Боли ли, боли, но е така стискай зъби има още много да видиш на този свят. Или пък просто така разбираш, че нещо се е случило, приеми го нормално. Погледни през онзи спектър на живота и най-вече на човешката физика, в който всички ние имаме нужда от разнообразие до някаква степен.

Едни опират до класическото порно и другаря им до живот ръката, а други предпочитат нещо по -голямо или по-тясно, зависи от гледната точка. Съвсем спокойно и противоречиво на всичко смятано за етично заявявам, че е нормално да сгрешиш, та дори и с ръката си и Джена Джеймсън на монитора пред теб. Безгрешни хора няма !

Но се замисли ако ги нямаше тези лъжички и игри на криеница, щеше ли да получаваш необяснимото внимание от своята половинка просто така  и всичко да е както преди ? НЕ! Така, че свикнете с това и си ползвайте крайниците и очите когато имате нужда. А за да е добър и половият акт пробвайте с невинна лъжа за кофти манджата или счупените съдове, помага ! Секса за сдобряване е най-великото нещо на света. Не се карайте постоянно за по -добри полови авантюри, а просто си позволявайте по една закачлива и приятна интрига преди лягане.

 

Вашият коментар