Tоп готвачите на България мерят сили в кулинарно състезание в Пловдив през април

Най-голямото кулинарно състезание в България ще срещне топ готвачите на България на 19 и 20 април в Пловдив

12-aта Национална кулинарна купа на България 2019 ще се проведе на 19 и 20 април в Международен панаир Пловдив

По време на състезанията ви очакват интересни дисциплини и нови предизвикателства. Освен калсическите дисциплини за „Най-добър Кулинарен отбор на България", „Най-добър Готвач на България", „Най-добър Сладкар на България", също така ще се проведе и годишната надпревара за „Най-добър Пицар на България".

Основен акцент в Национална кулинарна купа на България 2019 ще е Панорама на професионалното образование под егидата на Министерството на образованието младежта и науката и Българската асоциация на професионалните готвачи. Ще бъдат проведени състезания в категориите за “ Най-добър млад готвач”, ”Най-добър млад хлебар/сладкар” и “Най-добър млад сервитьор“.

За повече информация, записвания и новини относно нашите нови инициативи и дисциплини, свързани с развитието на единственения Национанен кулинарен конкурс в България можете да потърсите на сайта ТУК.

Събитието се организира от Българската асоциация на професионалните готвачи и е под егидата на Министерството на образованието и науката. Партньори на форума са Асоциация на Сомелиерите в България и Българската асоциация на барманите.

Вашият коментар