Криво огледало: БХК обяви Black Friday за расистки празник!

Организацията, известна по света и у нас със защитата на неоправданите, свика гневна пресконференция, на която остро протестира срещу масовото отбелязване на расисткия Black Friday.

Къв гьонсурат трябва да си, за да промотираш нашир и надлъж идеите на нацизма, м? Ми кръсти го просто Friday и твай! И White Friday да го бяха кръстили, пак щеше да е расистко. Докога ще се делим на цветове, разпалено избоботи мастит ръководител на организацията.

Нелеп журналист предизвика смут в залата и бе изгонен, след като попита дали идеята да се "кръсти" с друго име идиотската обиколка по магазините, всъщност също не е расизъм, но на религиозна основа. 

След като суматохата приключи, от БХК завършиха пресконференцията си с новината, че са завели съдебен иск срещу САЩ, като родина на нелепото събитие, и очакванията им са страната на кървавото телешко и шварц кафето да се извини подобаващо. 

За целта от организацията са предоставили актуални банкови сметки, където вината да бъде изкупена и добрите отношения между двете страни да се възобновят.

ВАЖНО: Рубриката "Криво огледало" е хумористична и не цели да обиди никого, а да ви накара да се усмихнете.Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват "Криво огледало", защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Всеки от вас може да изпраща до редакцията ни забавни коментари на мейл – news@mediacafe.bg, като най-добрите от тях ще публикуваме в "Криво огледало".

Снимка – интернет

За автора

Вашият коментар