Криво огледало: Месоядни безчинстваха в оранжерия край Пловдив

Истинска вендета се стовари върху главите на злодеите, унищожили барбекютата в "Лаута"

Гневни граждани откриха тайната им квартира, намираща се в оранжерия край Пловдив, и я унищожиха за минути.

Пристигналите на място криминалисти констатираха, че напрежението между вегани и месоядни ескалира зловещо и е на път да излезе извън контрол, тъй като унищожената реколта е била умишлено малтретирана с оксижени, шлайфове и рендета.

Наистина става опасно! Навсякъде има разпльокани плодове и зеленчуци, а надписите по стените на оранжерията са повече от стряскащи, разказа селянин, обработващ нивата си в съседство.

Точно си копах с правата лопата, когато видях огромен надпис в червено на фасадата "Карпузът е кървав"! Помислих си, че не съм прочел правилно, но вторият надпис над входа "Всички вегани в чушкопек!" ме накара да викна полицията.

Дано някой не посегне и на пиенето, защото тогава вече нещата ще станат взривоопасни и никой няма да е в състояние да тушира напрежението, с надежда завършиха огледа органите на реда.

ВАЖНО: Рубриката "Криво огледало" е хумористична и не цели да обиди никого, а да ви накара да се усмихнете.Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват "Криво огледало", защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Всеки от вас може да изпраща до редакцията ни забавни коментари на мейл – news@mediacafe.bg, като най-добрите от тях ще публикуваме в "Криво огледало".

Снимки: интернет

За автора

Вашият коментар