Бизнесът в действие стартира за 15-та поредна година

Интерактивно бизнес събитие от младежи за младежи "Бизнесът в действие" тази година ще се проведе online

Все по-често студентите изпитват трудности да приложат наученото в университета на практика, поради липса на опит и добри възможности. Затова от международна младежка организация AIESEC в България организират събитието “Бизнесът в Действие” за 15-та поредна година.

Основната дейност на организацията е развитието на лидерските качества на младите хора. Осъществяват я чрез международен младежки обмен и организиране на събития за развитие. Такова събитие е и “Бизнесът в Действие” То предоставя шанса на всеки младеж да се докосне до реална корпоративна среда и да намери решение на проблемите, с които големите компании се сблъскват ежедневно.    

Тази година събитието ще се проведе Online, като на 30 май ще се проведе лекционната част. Основните теми, които ще застъпят ще бъдат автентичност, социална отговорност и развитие на умения като комуникация, работа в екип и вземане на решения. Отделните лекции ще бъдат водени от опитни специалисти от различни бизнес сфери.

През другите дни на събитието – 29 май и 5 и 6 април участниците ще имат възможността да участват в бизнес казуси, подготвени от компаниите DHL, Ingram Micro, AIG, EY, Coca-Cola HBC, Orbico Bulgaria и Raiffeisenbank. Студентите ще бъдат разделени на екипи и заедно ще разсъждават върху поставените им задачи. Участниците ще си тръгнат ще получат сертификати, а някои от тях дори могат да получат предложение за стаж в компанията.

Данните от минали издания на събитието сочат, че повече от 20% от участниците започват своята кариера след участието си в “Бизнесът в Действие”. Затова и ти не пропускай възможността за начало на своето професионално развитие.   

Събитието е напълно БЕЗПЛАТНО.

Може да се регистрираш за събитието още сега ТУК

Повече информация и как протича събитието на Световната студенска организация AIESEC можете да прочетете ТУК

 
 

Вашият коментар