Дойде заключителната част на проект „РЕЛАКС“

На 28.06 (събота) от 13:00ч. във Фабрика за градско изкуство – Зона Култура ще се състои заключителната част на проект "РЕ>ЛА>КС“. Ще се състоят презентации за процеса и етапите, през които е преминала цялата инициативата през тези няколко месеца.
 

От декември 2013 г. до април 2014 г. организаторите успешно реализираха кампания по събиране на непотребни битови предмети от гражданите – столове, маси, шишета, гуми и др., които впоследствие трансформираха с помощта на доброволци и дизайнери във функционални артефакти. Новосъздадените обекти ще могат да бъдат закупени, а събраните средства ще подпомогнат НЧ "Бъдеще сега 2006", с. Гудевица, Смолянско.

Организаторите благодарят на всички, които дариха своите вещи, на дизайнерите: студентите и доброволците, които се включиха с идеи, труд и много ентусиазъм.

Ментори: Студио "ALL in" Studio – Contemporary Design Culture

Лектори:
Див Рошков
Сдружение „Трансформатори”
funkt.eu
д-р Рангел Чипев

Участници:
Весела Станоева
Габриела Чеглайска
Галина Динева
Детелин Йончев
Изабела Маркова
Илина Кирова
Илияна Стоилова
Мая Иванова
Милен Иванов
Надежда Рангелова
Таня Михайлова
Baraka Design Lab

 П Р О Г Р А М А :

13:00ч.- 14:00ч. – Публична презентация на Проект "РЕ>ЛА>КС"
14:00ч. – 14:30ч. – Презентация на НЧ "Бъдеще сега 2006"
13:00ч. – 18:00ч. – Благотворителен базар

 

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ТУК

Проект „РЕ>ЛА>КС” се осъществява с подкрепата на Национален фонд „Култура” и Столична програма „Култура”, в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата 2019.
 

Вашият коментар