Фестивалът WRONG! с второ издание през юни

Eдин адски готин, свеж, макар и "грешен" фестивал – Wrong Fest ще се състои за втори път през 2014-а година.

 Wrong Fest се организира на поляна над село Войнеговци – на няколко километра от Околовръстното и събира едни от най-интересните ни групи. Фестът може да ви предложи много читав звук, вкусна храна, хубава бира и страхотна локация. Изобщо, нещо средно между пикник и концерт.

Това лято екипа на Wrong Fest е запретнал сериозно ръкави и подготовката тече от няколко месеца. Фестивалът е пораснал и като време – ще бъде два дни, на 21 и 22 юни, съответно Right и Wrong Day.

21 юни или Right Day, е запазен за по-веселяшката музика, която върви чудесно с подскоци и усмивки. Стартът ще бъде даден в 16:30 с акустично-блусарските експресионисти Ша-Ша, след което ще продължави с реге маниаците Rebelites, след тях е дъб/реге проекта от Македония Conquering Lion и етно-фънки-пънк ритмиката на Lidum Merrko. След това са The Reunions, после и Млък!, а вечерта ще завърши със ска-пънк македонците Суперхикс.

22 юни е Wrong Day. Неделно звукът се втвърдява още с първата група – младата дарк алтърнатив банда от Пловдив Omnipresent. Следват инструментално-стоунър рифовите чудовища Center, след тях е любимата ни млада гръндж/алтърнатив група Soundprophet, следват колегите им Der Hunds и шизоидните рокаджии Panican Whyasker. След тях на сцената се качват шеметните Babyface Clan, предвождани от Насо Русков, а за финал ще имаме може би най-сериозната и концептуална група в ъндърграунда на България – Smallman с техния почерков етно/ембиънт алтърнатив метъл.

Организаторите са се погрижили за забавление и между, преди и след бандите. Ще има джаги, футболното игрище също ще бъде на разположение, а за хората, дошли с цялото домочадие ще бъде обособен детски кът, за да пийват бира и куфеят на воля. Предвиден е и палатков лагер, безжичен интернет, както и специален транспорт, включен в цената на билета.

Билети по 20 (еднодневен) и 30 лева (двудневен) от Boxoffice.bg

 

 

За автора

Вашият коментар