Фотографът Деян Романов с първа самостоятелна изложба под тепетата

"С Аромат на цвят" е името на първата самостоятелна изложба на младия фотограф Деян Романов

Арт галерия "Арсенал" ще представи 17 концептуални фотографии на хора и портрети, които ще останат видими за публиката до края на ноември

"Когато човек твори, той има нуждата да го покаже, да го каже, да бъде чут. Още повече, когато това нещо е заредено с вдъхновение, въображение, страст, време, усилие, знания, търпение",

споделя Деян с вълнение за mediacafe.bg часове преди да изкара на показах най-хубавите си творби. 

Началото във фотографския му път започва със заснемане на преди близо четири години. "Понякога ми изглеждаха празни и така леко се ориентирах към снимането на хора и портрети", допълва роденият само на няколко километра от Пловдив фотограф. 

Първата му и така жадувана изложба ще бъде открита на фаталната, но не за творбите му, дата 13-ти ноември. Малко след 18:30 часа галерия Аrsenal of Аrt в китния квартал на занаятите Капана ще отвори врати за всички приятели на Деян, които ще могат да се вгледат в 17-те снимки, предимно повечето от тях нови за публиката, но разбира се и с няколко стари и любими за момчето с апарата.

"Искам вложеното вдъхновение в тези кадри да стигне до повече хора", допълва още той. 

Едно такова събитие не може да мине и без кауза. Деян ще дари част от средставата на продадените фотографии за  благотворителност. "Трябва да има някакъв по-дълбок смисъл всичко това което правим – да си помагаме и подкрепяме", споделя той. 

"С аромат на цвят" – една изложба на Деян Романов

  • Дата: 13.11.2018 (вторник)
  • Начало: 18: 30 часа
  • Мяато: Галерия "Аrsenal of art" 

Повече за събитието може да видите ТУК

Вашият коментар