Киномания връща отново детските филми на голям екран

Филмите са изцяло дублирани на български език.

КИНОМАНИЯ в Пловдив, освен с богатата си програма за възрастни, е подготвила приятни изненади и за малките любители на седмото изкуство. И в двата киноуикенда „Лъки синема” от 11.00/11.30ч и от 13.00 часа ще има прожекции на съвсем нови детски игрални и анимационни филми, изцяло дублирани на български език. Цената е преференциална – 2 лв за деца, 4 лв за възрастни.

Началото поставя Жирафчето, което ще разкаже на децата за приятелството между 10-годишния Маки и Зарафа – осиротяло жирафче, което пашата на Египет изпраща като дар на краля на Франция. Решено да рискува живота си, за да върне Зарафа на родна земя, малкото момче го последва в рисковано пътешествие от Судан до Париж.
В отличения с награда за най-добър детски филм Дъщерята на повелителя на слонове 16-годишната Чандани изгаря от желание да последва стъпките на баща си и да стане махут (човек, който се грижи за слоновете).
lotteandthe moonstone secret3
Войната на копчетата представлява интересна адаптация по романа на френския автор Луи Перго. В сюжета се преплитат вълнуващи детски приключения с драмата на времето и всичко това, заедно със звездния актьорски състав, е сериозна предпоставка филмът да се превърне в хит във Франция и в чужбина.

Другите детски заглавия са “Емили Жоли”, “Клечко попада в приключение”, “Лоте и тайната на Лунния камък”, „Снежинко, бялото горилче”, „Синият тигър”.
СНИМКИ на всички филми може да видите ТУК!
 

За автора

Вашият коментар