Путин и Брюксел гледат комедия за лалугер след пловдивчани

С моноспектакъла „Лалугер” на Николай Урумов се закрива сезонът на комедиите в лятно кино „Орфей” на 29 септември от 19 часа. Представлението, което обра редица престижни театрални награди, идва в Пловдив преди да бъде представено в Европарламента в Брюксел и пред Владимир Путин в Москва през есента.
Покрай горещата тема за евросубсидиите Николай Урумов споделя много пиперливи и забавни истини за бита на българите. Героят му е дошъл в София по специално поръчение на брат си, за да донесе готови документи по европроекти. Големият проблем обаче е един защитен вид лалугер, който се е заселил точно във фамилната им земя и пречи да се одобри проекта.
Ето защо Дянко Лалугера е на гарата и чака брат си, който е „голям човек и работи в министерството”. И ще разкаже едни много важни неща – като например истината за лалугера и огромната му разлика с къртицата. Времето ще е благосклонно към любителите на театъра на открито в събота, а билети вече се продават на промоционална цена на касата на кино „Орфей” и в Билетен център пред Общината.
laluger_theater
 
 

За автора

Вашият коментар