Криво огледало: Дис даде път на пешеходна пътека, девойка припадна от шока

Класически бек, собственик на тунингован 30-годишен Сивик, предизвика задръстване на възлово кръстовище до Аграрния университет

Невероятната сцена се случи пред очите на около 50 първокурсника, правещи си селфита на фона на близкия Макдоналдс

Бях се замислила за лекциите и не обърнах внимание, че е светнало червено, заразправя 19-годишната Кичка от Мухово. Както пристъпвах стилно и елегантно, усетих, че на сантиметри от епидермиса ми спира лъскав автомобил. Галантният кавалер ми спаси живота, давайки път на крехката ми душевност. В този миг съм припаднала от вълнение, но с пет-шест шамара той ми помогна да се свестя.

Ми, брат, да ти разправям, разпалено даде своята версия Гичо от Карнобат, точно оставих мойта в общежитието да ближе рани и тръгвах обратно към Ямбол, когато гледам една наконтена коза как ми минава пред субаруто. Аз, по принцип, такива ги вдигам на капака и после да се оправят, обаче тая кака беше друга работа. Направо ми спря дишането. Такава афъска и при майкини на село не съм виждал. 

В смисъл, ти каам, брат, нали, щото, такова и разбираш мъ, нъл тъй, утвърди тезата си за спасяването на Кичка младият герой, след което потегли с мръсна газ към светлото бъдеще.

ВАЖНО: Рубриката "Криво огледало" е хумористична и не цели да обиди никого, а да ви накара да се усмихнете.Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват "Криво огледало", защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Всеки от вас може да изпраща до редакцията ни забавни коментари на мейл – news@mediacafe.bg, като най-добрите от тях ще публикуваме в "Криво огледало".

Снимка – Tony Sapiano (express.co.uk)

За автора

Вашият коментар