Криво огледало: Луд купон в Кметството, Тотев и Сариева на черешата

Луд купон се вихри в приемната на пловдивския градоначалник вече няколко часа. Причината за неочакваното оживление се оказа гощавката, която кмет и културтрегер си устроиха с кафе и кекс, за да заровят томахавките в името на Пловдив.

Според очевидци, точно в момента, когато цялата администрация рутинно заспивала в следобедна дрямка, мощен саунд разтърсил прозорците и накарал гълъбите на Копчетата да започнат да снасят великденски яйца. 

Опитите на журналистите да научат повече ударили на камък, тъй като се оказало, че Тотев и Сариева са изгонили всички и са се заключили.

Страшен купон е, завистливо разясни местен кибик, отпиващ бира на близка тераса с добра видимост към Кметството. Двамата са в страхотно настроение, явно са се сдобрили. Вътре се лее бърбън в неограничено количество, а от уредбата гърми вече 2019 пъти хита "Защото снощи правих кекс".

Два часа по-късно данданията приключи, след което от Общината излязоха с официално съобщение, че информацията за партито е фейк нюз, целяща да злепостави културното бъдеще на града. 

Нищо подобно не се е случило, никакъв купон не е имало. В абсолютно делова атмосфера, като отговорни хора, г-н Тотев и г-ца Сариева се почерпиха с кафе от марката "три бърбън" и опитаха от вкусния кекс на близката сладкарница.

Уведомяваме обществеността, че сериалът в стил "Дързост и красота" приключи. Ясно е като бял ден, че пловдивчани отново ще имат своята "нощ". 

ВАЖНО: Рубриката "Криво огледало" е хумористична и не цели да обиди никого, а да ви накара да се усмихнете. Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват "Криво огледало", защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Всеки от вас може да изпраща до редакцията ни забавни коментари на мейл – news@mediacafe.bg, като най-добрите от тях ще публикуваме в "Криво огледало".

Снимка: podtepeto.com

Вашият коментар