Криво огледало: Тотев кани Сариева на молитвена закуска

Пловдивският градоначалник Иван Тотев реши да покани на молитвена закуска в Кметството своята доскорошна партньорка в културните проекти на града Веселина Сариева

Идеята му хрумнала след гастрола в Белия дом, където Тотев отправи молитви рамо до рамо с Доналд Тръмп.

Реших да изгладим взаимоотношенията с Весито, щото не бива заради едни камънаци да се каляме като прасета в люцерна. Може би бях малко остър, ама тия дни съм нервен, щото цялото кметство е нагоре с краката. Търсим овчарката Анка и сега всички мебели и техника са из коридорите.

Очаква се на закуската да присъства и пловдивският митрополит Николай, който да спомогне в изглаждането на взаимоотношенията между двамата и да канонизира за светец поне единия.

ВАЖНО: Рубриката "Криво огледало" е хумористична и не цели да обиди никого, а да ви накара да се усмихнете. Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват "Криво огледало", защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Всеки от вас може да изпраща до редакцията ни забавни коментари на мейл – news@mediacafe.bg, като най-добрите от тях ще публикуваме в "Криво огледало".

СНИМКА: podtepeto.com

Вашият коментар