Криво огледало: Шокинг! Дядо вдигна самолета след търкане на талончета!

Пълномащабна ерекция, съчетана с полюции, изненада 78-годишен дядо, докато си стоял кротко на пейката пред блока. Бай Стойко търкал както обикновено десетте талончета дневна доза тъпота, когато изведнъж усетил изтръпване в слабините.

Не знам как го направих, прочувствено запелтечи печелившият. Търках си нормално, без страст и кой знае каква надежда, че ще спечеля, когато стотинката ми отказа и не можех да махна ципата на последното, за да видя кво ми се пада.

Ускорих движението и натиска на лявата ръка и изведнъж залязлото ми мъжко достойнство се събуди за живот. Не знам, може би на подсъзнателно ниво, с тези резки движения на лявата ръка, да съм събудил ранен пубертетски спомен и това да е повлияло.

Дядото е убеден, че вълшебните хартийки са помогнали да свежне и да се подкара като едно време.

Сийка от горния етаж разправяше, че му викали плацебо ефект, ама после двамата го тествахме и се оказа, че не е така, щото и тя го усети, не само аз.

Моят съвет към наборите? Търкайте здраво, може и вие да вдигнете самолета на късни години, за да направите още едно кръгче! Какво губите?! Най-много да останете без пенсия и да карате на фотосинтеза още един месец. Все тая, философски свърши изпруженият късметлия.

ВАЖНО: Рубриката „Криво огледало“ е хумористична и не цели да обиди никого, а да ви накара да се усмихнете. Призоваваме всички, които не носят на майтап, да избягват „Криво огледало“, защото има опасност в него да видят нещо от себе си, а за нас е важно усмивките да не слизат от лицата на нашите читатели.

Всеки от вас може да изпраща до редакцията ни забавни коментари на мейл – news@mediacafe.bg, като най-добрите от тях ще публикуваме в „Криво огледало“.

Снимка: Интернет

За автора

Вашият коментар