Криско и Лора се развихриха в Пловдив за 8-ми декември (снимки)

Концертът за 8-ми декември имаше. Младите хора на Пловдив станаха част от една нова традиция в Центъра на Пловдив  подета от зам.-кмета Стефан Стоянов. Стотици студенти, които решиха да останат в града, се събраха в студения съботен следобед, за да подгреят за своята празнична вечер, видя през своя обектив сайта plovdivclubs.com. Между студентите имаше и доста ученици, каквато е и средната аудитория на рап-певците в България. Според изражението на лицата им те видно останаха доволни от представянето на Криско, Лора Караджова и 100Кила.
plovdiv18_studenti_koncert_8.12
Първи на сцената се качи звездата Криско. Точно в 17:00 часа под бурните аплодисменти на всички, той изригна с познатите си хитове от лятото. Под сцената обаче стана горещо и по-спокойнитер отстъпиха своите места на разгорещилите се се тийнеджъри. Докато повечето млади хора подгряваха с вино пред коледните къщички около шадравана на сцената се качи зам.-кмета Стефан Стоянов. Видно младият политик не бе познат на повечето му съграждани, които го подканиха да остави микрофона за г-н 100 Кила. За лош късмет на рап изпълнителя техниката му "отказа" съвсем в началото, но той успя да завърши изпълненията си с помощта на публиката!
plovdiv7_studenti_koncert_8.12
Добре познатата изпълнителка Лора Караджова закъсня с няколко минути, но направи страхотно шоу в третата част на концерта.
Снимки – Мирослав Трифонов
 

За автора

Вашият коментар